Goochelen workshop

Workshop goochelen

Goochelen is populair. Programma’s als MindF*ck, Dynamo, Street Magic, Rob en Emiel, Magische Winkel en vele anderen zijn daar het bewijs van. Bij Alle Dagen Feest krijgt u een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst. Een workshop goochelen is een mix van entertainment, actief bezig zijn, teambuilding en creativiteit.

Na een magische introductie gaat u zelf aan de slag met de ‘kunst van het onmogelijke’. Nederlands kampioen close up goochelen 2013 ‘Charly’ legt fascinerende trucs uit en u gaat trucs zelf uitproberen. U gaat actief aan de slag en zit ook regelmatig achterover om te genieten van spontane interactie gecombineerd met stand-up goochelen. Naast het leren van de trucs, komt u ook meer te weten over presentatietechnieken en over de psychologie achter de goochelkunst. Aan het eind van het feest is er de mogelijkheid om de ouders van de kinderen uit te nodigen voor een speciale goochelshow. De kinderen kunnen dan hun kunsten laten zien.

Deze workshop duurt ongeveer twee uur en kost €18,50 per kind ( bij minimaal 10 kinderen – max 20 kinderen). Dit is inclusief onze begeleiding in onze gezellige Studio, onze professionele goochelaar (Nederlands Kampioen), alle materialen waar ze thuis mee kunnen goochelen, iets lekkers te snoepen tussendoor en limonade uit onze limonadefontein. Voor de jarige kinderen is er een cadeautje! Alle kinderen krijgen een mooie oorkonde mee naar huis, als aandenken aan een bijzonder feest!

De goochelworkshop is geschikt voor jong en oud en kan overal gepresenteerd worden. Is ook mogelijk in combinatie met een leuke goochelshow om het feest compleet te maken.

Meer weten?