Superhelden

Superhelden feest

Wil je een onvergetelijk kinderfeest ? En worden er bij jullie thuis regelmatig draken verslagen of of boeven gepakt door Mega Mindy? Misschien is uw kind al fan van Superman, Spiderman of Batman. Welke superheld het ook is, je hoeft niet meer na te denken over het thema voor het kinderfeestje. Zet je stoerste masker maar op: hier wordt gefeest door superhelden! Vooral jongens zijn dol op superhelden, maar ook voor stoere meiden is een superheldenfeestje super cool!

Iemand bevrijden uit handen van de slechterik, is dat niet stoer voor kinderen?
Deze uitdaging gaan ze aan als ze meedoen aan het superheldenfeestje! Dit feestje zorgt voor de nodige actie, adrenaline en spanning, want superman stuurt een brief met de vraag of ze hem willen helpen! Als superhelden gaan de kinderen er alles aan doen om de digitale sleutel te vinden van de gevangenisdeur.

Natúúrlijk gaan we zingen en pakt de jarige de cadeautjes uit. Maar dan is het tijd voor actie. De kinderen krijgen een filmpje te zien van de slechterik waarbij hij hints geeft over de opdrachten en de locatie van de gevangen superheld. De kinderen krijgen verschillende opdrachten en verdienen na elke opdracht een stukje superheldenkracht. Na de training tot superheld gaan ze samen zoeken naar de digitale sleutel om de gevangen superman te bevrijden. Een powerdrankje tussendoor geeft kracht, het masker en de cape zorgen ervoor dat je de schurken afschrikt en de sleutel wordt steeds beter bereikbaar.

Tot slot, als de superhelden bijna al hun krachten hebben, is er een laatste test: het afleggen van een parcours met rennen, klimmen en meer…. De training is spannend, maar stoere jongens en meisjes gaan de uitdaging aan en zullen overwinnen!

Leeftijd: kinderen (jongens en meisjes) vanaf 6 jaar.
Duur: anderhalf tot twee uur
Prijs minimaal 7 kinderen, € 18,50 per kind
Dit is inclusief de gezellige ruimte, begeleiding, limonade(fontein), wat lekkers en cadeautje voor de jarige.