Snoep sushi maken

Snoep Sushi maken

Helemaal hip en trendy…. heerlijk Sushi eten …. maar wat is er nog lekkerder dan Sushi… jawel, de zoete variant, snoepsushi! Dit is een hele originele, creatieve en lekkere workshop! De kinderen gaan heerlijk aan de slag om onder onze begeleiding de mooiste snoepsushi te maken. Uiteraard zal er tussendoor lekker gesnoept worden en limonade gedronken.

Tijdens dit feestje ga je met een tafel vol lekkers na een korte uitleg de meest lekkere, mooie en originele Sushi maken van snoepgoed aan de hand van voorbeelden of eigen creaties. Bij ons mag je een compleet verzorgd feest verwachten onder professionele begeleiding. De cadeaus kunnen worden uitgepakt met speciale aandacht en voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. Voor de ouders is er koffie door de ongedwongen sfeer heeft iedereen het naar zijn zin.

De snoepsushi wordt in twee rondes gemaakt en tussendoor kan er gedanst worden in de snoepsushi discotheek of worden er spellen gedaan. Als de Sushi klaar is gaan we er (met stokjes) lekker wat van snoepen. Natuurlijk is het ook erg leuk om thuis je talenten te kunnen showen en dus gaat de rest van de sushi leuk ingepakt mee naar huis, zodat elk kind een mooi en lekker aandenken mee naar huis krijgt. Terwijl wij aan het inpakken zijn, kunnen de Sushi kunstenaars heerlijk dansen in onze Sushi disco!

Dit feest duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 16,50 bij minimaal 7 kinderen. Dit is inclusief onze begeleiding, alle materialen, disco/spellen, iets lekkers te snoepen en limonade. Voor de jarige is er een cadeautje!

Meer weten ?