Prinsessenfeest

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Thema Prinsessenfeest

Tijdens dit bijzondere kinderfeest verkleden de kinderen zich als prinsessen of ridders, met de prachtige verkleedkleding die is bijgeleverd in het pakket. De kinderen gaan aan de hand van een spannende speurtocht de draak verslaan. Aan het eind van het feest kunnen ze tijdens het bal gezamenlijk dansen om de overwinning te vieren!

Het programma van het feest kan worden aangepast op alleen een ridder feest, prinsessen feest of gezamenlijk. Geheel naar uw wens! Ridders zijn sterk en stoer! En ze redden het liefst prinsessen, waarbij ze met gemak de grootste draken verslaan! Een stoer feest voor stoere jongens en meiden. Geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Tarieven:
Goed gevulde themakist (met jurkjes, eventueel ridderpak, draak, handleiding en veel meer), geschikt voor 8 kinderen: € 65,- (meer kinderen? Neem dan contact op).
Borg is € 45,- welke wordt teruggegeven bij retour.

Uitbreiding van het pakket door middel van professionele begeleiding met bijvoorbeeld een leuke knutselworkshop is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden (afhankelijk van wens en beschikbaarheid).

Leeftijd: 5 – 8 jaar[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”Meer weten of boeken?” title=”Klik hier” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” position=”cta_align_right” href=”https://www.alledagenfeest.com/contact-2″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_single_image image=”665″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]