Pret met Proefjes

“Pret met Proefjes”

Een workshop vol praktische proefjes, ‘explosieve’ experimenten en ‘chemische’ chaos. Oftewel een echt knalfeest!

Tijdens een 2 uur durende workshop gaan kinderen aan de slag met allerlei coole wetenschappelijke proefjes die zij leren van de enige echte professor Lariekoek. De ruimte van Alle Dagen Feest wordt omgetoverd in een kids laboratorium en de kinderen krijgen een laboratoriumjas aan.

De kinderen leren op een veilige manier te experimenteren. Zij ontdekken en doen allerlei spannende proefjes met onder andere de zwaartekracht, lucht, licht en geluid. Ook ondervinden zij de magie van chemische reacties. En uiteraard eindigt de workshop met een knaleffect.

Professor Lariekoek zorgt ervoor dat de kinderen op een leuke en leerzame manier in aanraking komen met de wereld van de wetenschap. Een workshop vol pret en proefjes!

De workshop duurt twee uur en kost €190,00 voor maximaal 10 kinderen. Dit is inclusief onze begeleiding in onze gezellige Studio, college van professor Lariekoek, gebruik van alle materialen, iets te snoepen tussendoor en limonade uit onze limonade fontein. Voor de jarige is er een cadeautje!

Neem contact met ons op