Over ons

Over ons, Alle Dagen Feest

Alle Dagen Feest is een titel die ons op het lijf geschreven is. Wij maken van elke dag een feestje en in het bijzonder voor kinderen.

Wij zijn een creatief en enthousiast team die sinds jaren op diverse vlakken bezig is met kinderen. In de vorm van muziek, wokshops, dans en veel meer. Wij stoppen al onze creativiteit in het bedenken van leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Het enthousiasme waarmee de kinderen telkens aan de slag gaan is voor ons een enorme inspiratiebron.

De verjaardag van een kind is toch een hoogtepunt van het jaar!

Wat voor ons elke keer een leuke uitdaging is, blijkt voor ouders vaak een minder makkelijke opgave. Voor sommige ouders is het lastig om een feest te organiseren. Dit is de reden waarom wij zijn gestart met Alle Dagen Feest.

Het organiseren van workshops en het organiseren van evenementen maakt het voor ouders makkelijk(er) en leuk, maar ook voor diverse organisaties zoals Oranjeverenigingen, festivals etc!

Inmiddels is Alle Dagen Feest een evenementenbureau die diverse leuke en creatieve workshops verzorgt voor kinderen en volwassenen op uw of eigen locatie, evenementen organiseert, zoals markten, openingen etc maar ook natuurlijk nog steeds de themafeesten doet, kinderpartijtjes, kinderfeestjes en heel veel andere leuke dingen !

Wij werken samen met diverse partijen en hebben een pool van eigen medewerkers waar we dankbaar gebruik van maken: alles om uw feest tot een succes te maken!

Alle Dagen Feest is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar is in het hele land actief.

Ik hoop u snel te mogen begroeten.

Team Alle Dagen Feest
info@alledagenfeest.com