Lipdub maken

Lipdub maken

Een lipdub maken is een perfecte activiteit voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of teamuitje. De jarige , bruid (of bruidegom) krijgt natuurlijk de hoofdrol, maar alle deelnemers doen mee met het verzinnen en maken van de lipdub. Een toepasselijk lied, een kist met verkleedspullen, playbacken en gekke dansjes zijn de ingrediënten voor een fantastische workshop.

Het maken van een lipdub is de perfecte manier los te komen en elkaar nog beter te leren kennen..

Uiteraard zijn jullie helemaal vrij in de keuze van een liedje, welke we vooraf dan graag vernemen. Geen inspiratie? Overleg met ons en we helpen je een liedje te vinden dat bij jullie past.

Hoe werkt een lipdub workshop met een kinderfeest?
Een lipdub met een kinderfeest maken we bij jou op locatie of in onze eigen locatie. Bij mooi weer kunnen we buiten werken. Maar binnenlocaties zijn ook heel geschikt. Wij zorgen voor een verkleedkist, de songtekst van het lied en alle spullen die we verder nodig hebben voor het filmen. Een lipdubworkshop duurt ongeveer 2 uur inclusief een korte pauze (*). Achteraf ontvang je de lipdub digitaal, voorzien van een mooie titel en aftiteling. Je kan de lipdub bijvoorbeeld vertonen tijdens het feest of kado geven op een USB stick. Een superleuk aandenken aan jullie dag.
(*)Bij teamuitje of vrijgezellenfeest rekenen wij 3 uur. De prijs is dan ook aanvraag. 

Wat kost het maken van een lipdub op kinderfeestje?
De prijs is € 19,95 p.p. met minimaal 8 deelnemers.

Contact