Kinderpartijtje

Kinderpartijtje / kinderfeestje

Het is tegenwoordig steeds meer gebruikelijk om je feestje buitenshuis. Ouders raken in de stress: wat gaan we nu weer doen en wat gaat dat allemaal wel niet kosten? Alle Dagen Feest helpt graag met meedenken en invullen van het perfecte kinderfeestje voor uw jarige kind. Dit kan geheel in onze eigen locatie in Alphen aan den Rijn. Een prachtige locatie waar de kinderen ontvangen worden door onze medewerker(s), waarbij een limonadefontein aanwezig is en alles in het teken staat van uw “jarige Job of Jet”.

Een kinderfeest met bijzondere activiteiten, die je in een kindvriendelijke omgeving professioneel kan laten verzorgen. Door het vooraf met elkaar door te nemen per mail of telefonisch maken wij er een echt feest van voor de jarige, waar iedereen van kan genieten.

Een georganiseerd feest buitenshuis lijkt soms prijzig, maar hoeft dit zeker niet te zijn! Wij regelen de locatie, drinken en wat lekkers, leuke activiteiten, de materialen, professionele begeleiding en een cadeautje voor de jarige… Alle Dagen Feest zorgt dus voor het perfecte kinderpartijtje. Vooraf stemmen we de wensen van de ouders en het kind samen af: is er een thema gewenst? Zullen er met de kinderen iets gaan maken? Met de inzet van Alle Dagen Feest wordt ieder kinderfeestje, een feest om niet meer te vergeten!

Hoe kan een kinderpartijtje bij Alle Dagen Feest op locatie eruit zien?
De kinderen worden ontvangen in een prachtige omgeving door een enthousiaste, professionele medewerker van Alle Dagen Feest. Nagelang de wens kunnen de cadeautjes ter plekke worden uitgepakt, al dan niet in spelvorm. Een en ander is ook afhankelijk van het eventuele thema dat is gekozen. Zo heeft Alle Dagen Feest onder andere de volgende leuke thema’s of workshops voor kinderen:
Parfum maken
Pret met proefjes
Goochelen
Dance
Snoep Sushi maken
Glitter en glamour
Graffiti
Frozen
Wie is de Mol?
En heel veel meer!

Een partijtje duurt gemiddeld 2 uur, afhankelijk van de wens en invulling van het kinderfeestje, inclusief professionele begeleiding, leuk aangeklede ruimte, materialen, drinken en wat lekkers.

Neem vrijblijvend contact met ons op