Hollandfeest

Onze themakist Holland zit boordevol kleding en spelletjes om samen met de kinderen te spelen. Van het oudhollands koekhappen, tot zaklopen en van ezeltje prik tot ei lopen, maar ook de spellen van het bekende TV programma Ik Hou Van Holland. Door het spelen van de spelletjes kunnen kinderen na elk gespeeld spel een wiek van de molen winnen. Het doel van het spel is om een complete molen te verzamelen die ze tot slot mogen    versieren en mee naar huis nemen. Gegarandeerd een ouderwets gezellig feest!

Pakket bestaat uit:
Een draaiboek met uitleg, planning, leuke ideeën en tips (welke ook vooraf in PDF-vorm wordt toegezonden), verkleedkleding, Oud Hollandse spellen en decoratiemateriaal.

Tarieven:
Themakist,geschikt voor 8 kinderen: € 65,- (meer kinderen? Neem dan contact op). Borg is € 45,- welke wordt teruggegeven bij retour.
Uitbreiding van het pakket door middel van een workshop of knutselpakket is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden (afhankelijk van wens en beschikbaarheid).

Geniet uw kind ook van allerlei gezelschapsspellen? Dit pakket bevat alle ingrediënten om er een geslaagd feest van te maken. Geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Leeftijd: 5 – 8 jaar