Kinderfeestjes, kinderpartijtjes, diverse leuke creatieve workshops voor zowel volwassenen als kinderen, grote evenementen of kleine feestjes thuis…. niets is voor ons te gek.

De afgelopen maanden hebben wij het allemaal gedaan. Evenementen waarbij springkussens geregeld moesten worden, jaarmarkten, een braderie, een lentefair, een kraamfeest, een kinderfeest, kinderdagverblijven, scholen, kinderpartijtjes, winkelcentra evenement (parfum maken), verhuren van themakisten, schminkfeesten, decopatch workshops enzovoorts enzovoorts. Van kinderen tot volwassenen, zoals overblijfmoeders en vrijgezellenfeestjes.

We merken dat mensen de weg naar Alle Dagen Feest weten te vinden en dat is fijn om te vernemen. Mensen zijn tevreden en niets is betere reclame dan mond-op-mond reclame. Daar kan geen campagne tegenop!

Mocht u dus binnenkort een feest hebben waar u even geen raad mee weet, een jaarmarkt, braderie, kindermarkt of partijtje… schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder !

Neem contact op