Glitter en Glamour feest

Glitter en Glamourfeest

Bij dit feest zijn de kinderen voor een dag een echte superster. Door middel van mooi decoratiemateriaal toveren wij de ruimte om tot echte glamourruimte. Compleet met rode loper om als superster overheen te paraderen. De kinderen kunnen zich prachtig verkleden met de aanwezige kleding, mooie make-up en haar accessoires. Kortom, alles is aanwezig om je te laten zien, of fotograferen als echte superster!

Spiegels, mooie make-up, veel soorten kleding , nagellak en veel meer staat ter beschikking voor de kinderen, waarbij ze zich compleet kunnen uitleven in een kindvriendelijke omgeving.

Wij zorgen voor de ruimte, materialen en begeleiding zodat u het feestje mee kunt vieren met de kinderen. Het is zelfs mogelijk om tegen een kleine meerprijs een professionele fotoshoot erbij te boeken! Bij een professionele shoot, worden de kinderen professioneel op de foto gezet en krijgen deze toegezonden (per mail). 

We hebben hierin twee opties:
Optie A:
De fotos worden gemaakt en verzonden met logo en mogen op social media gebruikt worden (ouders gaan akkoord*)
Dit is een meerprijs van 4 euro per kind.

(*indien u boekt, dient u zelf de betrokken ouders in te lichten hierover. Als er ouders niet akkoord zijn, en foto’s achteraf niet geplaatst mogen worden, zal er een nacalculatie volgen, zoals bij optie B)

Optie B:
De fotos worden gemaakt en verzonden zonder en met logo en mogen niet door ons op social media gebruikt worden.
Dit is een meerprijs van 7,50 euro per kind.

Prijs is dit feest is € 18,50 per kind, minimaal 8 kinderen berekend. Dit is inclusief drinken en wat lekkers, gebruik materialen, begeleiding, ruimte en cadeautje voor de jarige. Fotoshoot is apart bij te boeken.

Duur: 1,5 – 2 uur

Voor contact, klik hier

Meer weten of offerte?