Frozen feest

FROZEN Feest

Frozen is dé meest favoriete Disney film van het moment! Wat is er dus leuker dan een echt eigen Frozen feestje te geven. Wie wil er nou niet geschminkt worden als Elsa of Anna of een glittertattoo krijgen van Frozen? Bij een mooi schminkgezicht hoort natuurlijk ook echte Frozen kleding. Voor de jarige is er een mooie Elsa-jurk en natuurlijk worden de genodigden niet vergeten… deze mogen in heuse prinsessenjurken verkleden! In de limonade tank gaat mooie limonade en we gaan onder het genot van de muziek uit de film een aantal opdrachten doen voor Olaf en sluiten af met een passende leuke workshop “Zullen wij een sneeuwpop maken”

Tijdens het feestje gaan de kinderen aan de hand van spelletjes en opdrachten achter het geheim van Olaf komen…! De ruimte is mooi versierd met Frozen decoratie materiaal en de jarige krijgt een heuse Elsa jurk aan! De overige kinderen krijgen natuurlijk ook feestelijke kleding aan! Ook gaan de kinderen aan de slag met een leuke creatieve workshop. Ze maken een mooi aandenken aan een heel speciaal feest! Uiteraard worden ze ook mooi geschminkt als echte Anna’s of Elsa’s.

Dit feest duurt ongeveer twee uur en kost €18,50 per kind ( bij minimaal 7 kinderen). Dit is inclusief onze begeleiding in onze gezellige Studio die is omgetoverd in een echte Frozen omgeving, verkleed kleding, schmink, creatieve workshop, iets lekkers te snoepen en limonade uit onze limonadefontein. Voor de jarige is er een cadeautje!

Let op: deze workshop/feestje is incl. schminken, gebruik van de speciaal ingerichte ruimte, tafeldecoratie, gebruik van kleding, div. spelletjes, cadeau voor de jarige, bijpassende workshop en muziek.

Neem vrijblijvend contact op