Fotografie voor kinderen

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Workshop fotografie voor kinderen en jongeren van 6 t/m 16 jaar.

In deze workshop fotografie met de ipod, ipad, tablet of telefoon voor kinderen, leer je over toestel (hoe werkt het) maar natuurlijk ook ‘anders kijken’ naar onderwerpen. We gaan praktisch aan de slag met het eigen apparaat. Aan de hand van de tips gaan we ook naar buiten om ‘anders naar onderwerpen en elkaar te kijken’. Bij terugkomst worden enkele foto’s met elkaar bekeken en worden er tips gegeven.

We sluiten de workshop fotografie voor kinderen af met een kleine online tentoonstelling: na de workshop komen enkele fotos online te staan in onze eigen Foto Gallery!

Duur: 1,5 uur
Leeftijd: 6-16 jaar
Prijs is incl. drinken en iets lekkers en op aanvraag (afhankelijk van aantal deelnemers).

Interesse om dit tijdens een kinderfeestje in te zetten? Neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_cta_button call_text=”Offerte of meer weten?” title=”Klik hier” target=”_blank” color=”btn-warning” icon=”none” size=”wpb_regularsize” position=”cta_align_bottom” href=”https://www.alledagenfeest.com/contact-2″][vc_single_image image=”700″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]