Dance voor kinderen

Workshop dance voor kinderen / dans

Tijdens de dance workshop krijgen de kinderen eerst een warming up van onze dance instructeur of -trice (professioneel, werkzaam bij de Alphense Dansschool). Er worden leuke spelletjes gedaan om de spieren op te warmen.
Daarna krijgen de kinderen een stoere dans aangeleerd geheel op het niveau van de aanwezige kinderen.

Na een uurtje is het tijd voor een gezellige pauze waarbij de kinderen iets te snoepen krijgen en limonade.

De dans wordt nog een keer opgevoerd. Eventuele aanwezige ouders kunnen kijken, maar de ouders van de kinderen zijn ook welkom om het eind resultaat te bekijken. Het is ook mogelijk om optioneel te kiezen voor het laten vastleggen van de dans door middel van film.

Optioneel icm videoshoot:
Na de pauze is het tijd voor de omkleden! Alle meiden worden mooi gemaakt (glittertattoo) en mogen een stoere outfit uitkiezen van ons ruime assortiment aan ons kledingrek. Ook zijn er voldoende accessoires, zoals hoedjes, pruiken en brillen aanwezig om het geheel af te maken.

Dit totale feest duurt max 2 uur en kost € 18,50 per persoon ( minimaal 7 kinderen, maximaal 12).
Dit is inclusief onze begeleiding in onze studio, de workshop van onze dance professional, iets te snoepen tussendoor en limonade. Voor de jarige is er een cadeautje!

Het is ook mogelijk om het feest uit te breiden met een echte videoclip! Na het omkleden lopen we de dans nog een keer door om de puntjes op de i te zetten. Dan is het tijd voor het maken van een echte videoclip! De dans wordt professioneel opgenomen met camera en na het feest gemonteerd tot videoclip! Een super leuk aandenken aan een heel bijzonder feest!

Met deze extra optie zijn de kosten slechts € 6,50 per kind extra.

Contact