Cool Japan en snoepsushi van Alle Dagen Feest

Op 29 en 30 april stond Alle Dagen Feest in het Museum Volkerenkunde in Leiden tijden Cool Japan. Alle Dagen Feest mocht op dit evenement onbeperkt snoepsushi workshop verzorgen.

Wereldwijde fascinatie in beeld

Pokémon, Hello Kitty, robots en samoerai: het zijn wereldberoemde iconen van de Japanse beeldcultuur. Japan staat bekend om eeuwenoude tradities en tegelijk is het hip and happening met opvallende visuele uitingen en een uitzinnige fancultuur. Museum Volkenkunde presenteert vanaf 14 april de grote tentoonstelling COOL JAPAN – Wereldwijde fascinatie in beeld. Deze tentoonstelling toont de populariteit van hedendaags Japan en plaatst die in een historische context. Een spectaculair vormgegeven tentoonstelling voor fans en nieuwkomers!

Met voorbereidde bakjes voor de deelnemers gingen we aan de slag. Bijna 500 bakjes gingen er de eerst dag doorheen! Het bleek een doorslaand succes te zijn! Aan het eind van de eerste dag moesten we nog groot inkopen om de tweede dag niet met lege handen te hoeven staan.

Uiteindelijk waren de dagen door ruim 4400 mensen bezocht en hebben wij, met ons gehele team, een erg leuke en goede prestatie neergezet!

Op naar het volgende evenement,…. of kinderfeestje !

Cool Japan is nog te bezichtigen van 14 april t/m 17 september 2017