Breivork

Workshop breivork

Tijdens de gezellige workshop worden de feestgasten bij ons ontvangen in onze gezellige Studio. Daar staan alle materialen klaar om heerlijk aan de slag te gaan. Uiteraard is het mogelijk om eerst cadeaus uit te pakken doormiddel van een leuk spel! De meiden maken tijdens de workshop een hele stoere armband en mogen hem voorzien van een mooie bedel. Daarna gaan ze aan de slag met het versieren van een mooi doosje voor de armband.

Na afloop van de workshop pakken wij de armband in het doosje feestelijk in, zodat iedereen hem mooi mee naar huis krijgt!

Deze workshop duurt twee uur en kost €18,50 bij minimaal 7 kinderen. Dit is inclusief onze begeleiding in onze gezellige Studio en alle materialen. Tussendoor krijgen de kinderen iets te drinken uit onze limonadefontein en iets lekkers te snoepen. Voor de jarige is er een cadeautje!

Onze 6 jaar geworden dochter heeft haar partijtje gevierd bij Alle Dagen Feest. Na een warm welkom van Annelies zocht iedereen een plekje in de knusse workshopruimte. Na een korte maar duidelijke uitleg gingen de 5 meiden en 2 jongens druk in de weer met de breivork. Met veel geduld hielp Annelies daar waar nodig, met als resultaat mooie armbanden en key chords. De limonade uit de limonade fontein, het lekkers te snoepen en de gezellige muziek maakt dit partijtje tot een waar feest waar onze dochter Indy en haar vriendjes en vriendinnen nog met veel plezier op terug kijken. Annelies, bedankt voor het leuke partijtje en ga zo door! Wij komen zeker nog een keertje terug.

ps. door sommige kinderen werd thuis verteld dat mama een hooi vork moest kopen 😉 en Indy wilde heel graag nog een keer gewoon naar je “winkel” om een armband te gaan maken als ze daar zin in had.

Arjan, Sabina en Indy

Contact