Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een professionele trainer. Fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is ons Bootcampfeestje echt iets voor jou!

Dit feestje bestaat o.a. uit diverse onderdelen: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht. De ideale work-out om je sterk en energiek te laten voelen voor energieke kinderen.

Onze trainers zijn opgeleid om deelnemers met verschillende niveau’s goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers in één training, hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training. (minimale leeftijd 16 jaar)

De Bootcamp feesten vinden altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in Alphen aan den Rijn. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. De trainer zorgt ook voor materialen als touwen, kettlebells en andere materialen.

Duur: 2 uur, eerste half uur instructie en daarna 1,5 uur daadwerkelijke bootcamp.

Tijdens het bootcampfeestje zal plezier en samenwerken centraal staan. De activiteiten zullen bestaan uit:
· Sportieve spelletjes;
· Op spelenderwijs bootcamp oefeningen;
· Teamwork opdrachten.
Alles natuurlijk met inachtneming van de veiligheid van de kinderen.

Kosten:
Per kind 18,50. Minimaal 8 kinderen, maximaal 15 kinderen.
Vanaf 10 kinderen is de prijs 16,50 per kind.

Contact