Apenkooien

Apenkooien

Apenkooi is hét fenomeen in de Nederlandse gymzalen. Deze variant van het aloude tikkertje waarbij niemand de grond mag raken zorgt al jaren voor opwinding en hilariteit; het is de ultieme combinatie van sport en spel. Vanaf nu is het afgelopen met het voorrecht van de pubers. Apenkooi is voor iedereen!

Wat is Apenkooien?
Alle Dagen Feest heeft ‘plezier hebben’ als hoofddoel. Je hoeft niet over het talent een sportheld te beschikken om van sport te kunnen genieten. Het doel is dat je door de uitdaging en een spelelement compleet vergeet dat je aan het sporten bent. Apenkooi garandeert verlies van tijdsbesef.

Apenkooien is meer dan een lichamelijke uitdaging: door middel van gezamenlijke spellen zal ook het sociale aspect van het sporten naar voren komen. Perfect voor kinderfeestjes voor jongens!

Naast apenkooien is er ook mogelijkheid tot vrij spelen, andere spelletjes en vertier. Dit alles onder begeleiding van Alle Dagen Feest (op extern ingehuurde locatie door Alle Dagen Feest).

Wat kan ik verwachten?
Een feest duurt een of twee uur en zal na de gezamenlijke ‘warming up’ uit sportieve spellen bestaan en lekker vrij spelen. Naast het vertrouwde apenkooi komt er een arsenaal aan spellen langs; van trefbal tot aan koning van de mat en alles wat daar tussen in zit, al naargelang de wensen van de deelnemers. Eigen inbreng – denk aan een zelf verzonnen spel – is ook meer dan welkom!
Verwacht een enthousiaste sfeer en verwacht bovenal belachelijk veel plezier in bewegen.

Kortom: lekker ravotten en bezig zijn !

Neem contact met ons op