Lees hier het artikel online:
http://www.wijzuidholland.nl/nieuws-overzicht/annelies-van-tol-van-alle-dagen-feest-uit-alphen-aan-den-rijn/#.VJGkT9B0MBh

ONDERNEMER VAN DE DAG

Annelies van Tol van Alle Dagen Feest uit Alphen aan den Rijn

Annelies van Tol is eigenaar van evenementenbureau Alle Dagen Feest. Ze organiseert feesten, workshops en evenementen voor zowel kinderen als volwassenen. Van parfum maken tot goochelfeestjes er is veel mogelijk.

Wie ben ik?

Ik ben Annelies van Tol, 39 jaar, geboren en getogen Alphense, gelukkig getrouwd en moeder van twee fantastische kinderen. Eva van 10 jaar en Tije van 7 jaar.

Ik ben ruim 18 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en inmiddels sinds ruim een jaar trotse organisator van leuke feesten en evenementen!

Het meeste geleerd…

Bij het organiseren van feestjes probeer ik mij zoveel mogelijk te verplaatsen in wat de feestgasten willen. Elk feest of evenement pas ik aan naar de wens van de klant. Dat is mijn kracht, dat ik flexibel ben en tijdens het feest zoveel mogelijk probeer te anticiperen op wat er op dat moment leeft.

Met name bij kinderfeesten probeer ik elke kleine gast op zijn eigen niveau te enthousiasmeren om iets moois te maken of aan een spel deel te nemen.

Uiteraard is het bij volwassen feesten ook belangrijk om elke gast individueel in de watten te leggen en een leuk feest te bezorgen! Tegelijkertijd heb ik wel geleerd dat ik bij mijzelf moet blijven in het aanbieden van bepaalde workshops. Ik verzorg geen workshop of feest waar ik zelf niet voor de volle 100% achter kan staan!

Belangrijkste inspiratiebron?

Mijn man en kinderen! Zij staan volledig achter mij en geven mij alle ruimte om mijzelf te kunnen ontplooien. Mijn man ondersteund mij fantastisch door mijn website te ontwerpen en onderhouden. Daarnaast zorgt hij voor alle marketing technische onderdelen van het bedrijf. Ik ben een echte bofkont dat wij samen kunnen ondernemen!

Bedrijf CV

Evenementenbureau Alle Dagen Feest. Gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Wij organiseren evenementen en feesten voor volwassenen en kinderen. Deze feesten verzorgen wij op onze locatie aan de Prins Hendrikstraat 115 in Alphen aan den Rijn. In deze ruimte verzorgen wij leuke creatieve workshops voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, personeelsfeest of vriendinnen feest. Maar wij verzorgen ook leuke feesten voor mannen, zoals een leuke goochelworkshop. Deze workshop wordt gegeven door een professionele goochelaar. De gasten leren tijdens deze workshop allerlei leuke trucs die zij thuis eenvoudig kunnen uitvoeren.

Daarnaast verzorgen wij ook leuke feesten voor kinderen! Van themafeesten tot creatieve workshops, maar ook goochelfeesten en dansworkshops. Kinderen leren tijdens dit feest een leuk dansje van onze dansinstructrice. Aan het eind van het feest is het mogelijk om een videoclip te maken. Een ontzettend leuk aandenken voor de feestgasten aan een bijzonder feest.

Onze workshops verzorgen wij in onze workshop ruimte. Wij zijn daarnaast ook inzetbaar op evenementen. Wij verzorgen daar creatieve activiteiten, schminken, springkussens en muziek. Voor elk feest zijn wij met onze gedreven en enthousiaste medewerkers in te zetten.

Waarom bent u met het bedrijf gestart?

Wij zijn gestart met evenementenbureau Alle Dagen Feest omdat wij het ontzettend leuk vinden om feesten te organiseren. Wij merkten dat mensen behoefte hebben om de organisatie van hun feest volledig uit handen te kunnen geven. Voor zowel volwassenen als kinderen hebben wij de kwaliteit en middelen in huis om een geslaagd feest te kunnen organiseren. Het is fantastisch om mensen een geweldig feest te kunnen bezorgen! Ons motto is niet voor niets Alle Dagen Feest! Wij willen van elke dag een feest maken.

Hoe komt u aan uw klanten?

Vooral via mond tot mond reclame. Uit bijna elk feest komt weer een aanvraag voor een nieuw feest voort. Verder zijn wij actief op social media en zorgen wij regelmatig voor verspreiding van flyers.

Wat is uw meest succesvolle product/dienst en waarom?

Op dit moment is ons goochelfeest erg populair. Bij zowel volwassenen als kinderen. Maar ook parfum maken is een populaire workshop. Mensen maken daarbij hun eigen persoonlijke parfum in een mooie tas verstuiver. Zowel volwassen vrouwen als dametjes in de dop vinden dit erg leuk!

Wat is uw laatste grote investering geweest?

Diverse promotionele materialen zoals nieuwe banners, kleding met ons bedrijfslogo erop geborduurd en materiaal voor schmink opdrachten. Wij vinden een profesionele houding en uitstraling heel belangrijk!

Wat is uw laatste grote succes geweest?

De organisatie van de kindermarkt tijdens de Jaarmarkt in Alphen aan den Rijn. Wij hebben alle activiteiten rondom het Burgemeester Visserpark georganiseerd. Van Wipe-Out baan tot schminken, van knutselen tot paardrijden en muziek van de Kinderband. Voor elk kind was er iets te beleven. Echt een ontzettend leuke sfeer.

Verder hebben we sinds kort een leuke samenwerking met MC Donalds in Alphen aan den Rijn. Mensen kunnen een compleet feest boeken inclusief eten bij Mc Donalds. Uiteindelijk is het altijd een persoonlijk succes als de feestgasten met een goed gevoel terug kijken op het feest!

En tegenvaller?

Als ondernemer wil ik graag mijn klanten in de watten leggen. Ik heb moeten leren om hierin mijn grenzen aan te geven.

Hoe kijkt u tegen de toekomst aan?

Heel positief! Onze naamsbekendheid groeit. Dat merken we aan de aanvragen en reacties van mensen. Wij zijn steeds bezig met vernieuwen. Wij willen graag feesten en workshops aanbieden die nog niet in deze regio aangeboden worden.

Voor welke ondernemer heeft u bewondering?

Tijdens de opstart van Alle Dagen Feest heb ik veel steun gekregen van andere ondernemers zoals Robert van het bedrijf Boland, Kim Poelwijk van Echt Studio en Maurice van Tol van Teamcom. Ik heb erg veel bewondering voor ondernemers in het algemeen. Mensen die met hart en ziel, al hun kwaliteiten in hun bedrijf steken en hun dromen nastreven. Het is als startende ondernemer heel fijn om te merken dat andere ondernemers hun kennis en middelen met je willen delen!

Wilt u nog iets kwijt?

Ik ben heel blij dat mijn man mij ondersteund in alles wat ik doe! Zijn advies en betrokkenheid is voor mij heel belangrijk. Ook mijn kinderen geven mij alle ruimte om te doen waar ik goed in ben! Dat is ontzettend bijzonder en waardevol.

Heeft u nog een tip voor andere ondernemers?

Volg je hart en stort je alleen ergens in als je er zelf volledig achter staat!