Animatie

Animatie

Trouwerijen, recepties en bedrijfsfeestjes zijn altijd een feest. Het is een dag om nooit te vergeten. Om deze dag extra speciaal te maken, verdienen de jongere feestgangers ook een topdag!

Om aan de behoeften van deze jonge feestgangers te voldoen, biedt Alle Dagen Feest nu de uitkomst hierop; Kinderanimatie! De kinderen vermaken zich (eventueel onder leiding van een ervaren begeleider) bij verschillende spelvormen, terwijl de ouders en grootouders kunnen genieten van de bruiloft, het feest of andere festiviteiten en het plezier van de kinderen.

Kinderanimatie hoeft niet alleen gebruikt te worden bij trouwerijen. Kinderanimatie kan ook uitstekend werken tijdens bedrijfsfeesten, de Sinterklaas/Kerstperiode of bij een buurtfeest. De mogelijkheden zijn talloos.

Een kleine greep uit het kinderanimatie-aanbod:
Schminken
Diverse (knutsel)workshops
Kinderband (www.kinderband.nl)
Kinder DJ
Spelletjes

Uiteraard kunnen wij ook een concept op maat voor u ontwikkelen. Met het kinderanimatie-aanbod voor kinderen van 2 tot 12 jaar, wordt uw feest ook hun feest! Heeft u een festiviteit of wilt u de kinderen vermaak kunnen bieden? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat dit een dag wordt om nooit te vergeten!